Kontakt os
X

Kontakt os

  Navn*

  Email*

  By*

  Land*

  Telefon*

  Emne*

  Besked*

  Upload fil

  Distributionspartnere
  For forhandlere

  Ledhejseporte industrielle porte

  SEKTIONSOPDELTE INDUSTRIELLE PORTE (TLP)

  Sektionsopdelte industrielle porte (TLP) er den mest alsidige type af porte.
  Sektionsopdelte porte er fremstillet i 40 mm tykke paneler og er isolerede, robuste, nemme at vedligeholde og sikre at betjene. Vi kan fremstille alle sportyper inklusive specialfremstillede. Levetiden for en standardtorsionsfjeders er 25.000 cyklusser. Men for kraftigt- og hårdtdrevne porte er der mulighed for 50.000 og 100.000 cyklusser. Desuden kan vi bruge udstyr til direkte kørsel uden fjedre til ekstra store porte.

  Sektionsopdelte industrielle portpaneldesign

  Standardpaneler

   Seksionsopdelte standardpaneler til industriporte – RIB og MACRORIB-overflade har standard “Stucco”-mønster

  Sektionsopdelte industrielle RIB-porte er tilgængelige i 12 standardfarver.

  RAL 1015 og RAL 9005 fås kun i træmønster.

  Sektionsopdelte industrielle MACRORIB-porte fås i 3 standardfarver

  Andre malede RAL farver er tilgængelige efter forespørgsel.

  Panel-muligheder

  Udover standardpanelerne RIB og MACRORIB kan vi tilbyde hele sortimentet af paneler, der får din port til at se enestående ud og matche stilen.

  Sektionsopdelte industrielle portvinduer

  3 typer af vinduer – runde, ovale og rektangulære er tilgængelige.  Dobbelte akrylruder med plastramme – som standard.

  For en mere stilfuld effekt – vinduer af rustfrit stål med enkelt eller dobbelt sikkerhedsglas – efter forespørgsel. Rustfrie stålrammer malet i RAL-farver er tilgængelige.

  Passage- og sidedør

  Sidedøre fremstilles i henhold til panelets stil og parametre, herunder aluminiumsrammer og ruder.
  Når der kræves ekstra adgang, og der ikke er plads til sidedøren, kan passagedøren være en mulighed. Som standard leveres gangdøre med en dørlukker, lås og håndtag. Du kan enten vælge standard eller en version med lav tærskel, som er nemmere at komme igennem.
  Standardstørrelser for åbningen er 800 mm i bredden og 1900-2300 mm i højden afhængigt af dørens design. Maks. åbningsbredde for passagedør er 1200 mm (spørg producenten om muligheden for brede døre).
  Passagedør i TLP port er fabriksmonteret med lås og skydedørslukker. Valgmuligheder med magnetisk eller mekanisk passagedørs-lukningskontakt, forskellige indstillinger for anti-paniklås er fabriksmonteret efter forespørgsel. Passagedøre kan laves i dobbeltbelagte sandwichpaneler eller fuld vision aluminiumspaneler. Også i forskellige kombinationer af dem.
  For yderligere sikkerhed, er 3-punktslås valgfri.

  Industrielle garageportåbnere

  RYTERNA industriporte er designet til at fungere som manuelt- og også elektrisk betjent. De fungerer med betjeningsenheder fra de fleste kendte producenter og giver dig optimal driftskomfort, effektivitet og sikkerhed.