Kontakt os
X

Kontakt os

  Navn*
  Email*
  By*
  Land*
  Telefon*
  Emne*
  Besked*
  Upload fil
  Distributionspartnere
  For forhandlere

  Ledhejseporte

  Sektionsopdelte garageporte er blandt de mest populære garageporttyper på markedet.  De er blevet mere og mere populære blandt kunderne, de giver en kombination af økonomi, holdbarhed og pænt udseende. Perfekt akustisk og termisk isolering garanteres af 40 mm tykke, PU-skumfyldte sandwichpaneler.

  Ingen breddegrænser.
  Sektionsopdelte garageporte kan gøres op til 8 m bredde.

  Pålidelige materialer.
  Ryternas valg – produktion af solide garageporte, der bruger kraftige og robuste materialer, der giver bedre holdbarhed og længere levetid for produktet.

  Unikt design.
  Bredt udvalg af rustfri stålapplikationer, der passer til de mest krævende designkrav. Brug af rustfrie stålvinduer vil give garageporten et moderne design

  Alumax og Okoume.
  Sektionsopdelt garageportspanel beklædt med 2,5 mm aluminiumsplader fræset og malet i en hvilken som helst RAL-farve, herunder metallisk finish og dekoreret med indlæg, kan skabe et rigtigt kunstværk.
  Ekstremt vandtæt okoume-hårdttræ brugt til skibsbygning. Ved udskæring eller formaling af okoume-lag kan vi genskabe forskellige motiver, mønstre og ornamenter.

  Matchende design.
  Komplet matchende sidedør og garageportdesign. Løsning for såvel indgangsdør som garageport.
  ALU-ramme.
  Aluminiumsramme til garageport monteret imellem – nem installation, holdbar og moderne udseende.

  Vinduer som designelement.
  Fulde udsigtpaneler kan belægges i enhver RAL-farve eller i Golden Oak-finish. Akryl termoruder leveres i en klar, mat, frostet eller tonet finish.

  garagentor mit tür

  Praktisk mulighed – passagedør.
  Passagedøre er et meget praktisk valg, hvis pladsen ved garageporten bruges til en hobby eller som et bryggers. Venstre eller højre håndtering, bredde op til 1,2 m og lav tærskel kan gøre din garage til et praktisk rum.

  Kig indefra.
  Vores R40 garageporte med spændingsfjedre er det perfekte valg til nybyggede huse såvel som renoverede. Vores TL-porte er udviklet og testet under de mest krævende industrielle forhold.

  Skræddersyede spor.
  Sikre og pålidelige spor lavet i overensstemmelse med dine garagefunktioner. Som standard er sporene zinkbelagt, men de kan også pulverlakeres i næsten enhver tænkelig farve.

  Betjeningskomfort.
  RYTERNA garageporte er konstrueret til at fungere med betjening af hånd eller portåbner. De er kompatible med åbnere af de mest kendte producenter og giver dig optimal betjeningskomfort, effektivitet og sikkerhed.

  Et utal af muligheder.
  Mere end 100 variationer af portpaneldesign, overfladetekstur og farver til rådighed.

  Garageporte kommer i en række forskellige konfigurationer, med en stilart perfekt til ethvert hjem. Behov for flere oplysninger? Spørg efter Ryterna garageporte